Contactează-ne (+40) 736 406 566

Sănătate

Cu toții ne dorim ca mediul de lucru în care ne desfășurăm activitatea de zi cu zi să fie unul curat și igienizat. Un mediul ambiental sănătos începe cu aerul pe care îl respirăm. Cu atât mai mult în perioada pandemică pe care o traversăm, în care obiectivul principal este eliminarea contaminării cu virusul Sars-Cov2.

În spitalele din România, riscul de a contacta infecții este mai crescut decât în alte medii, iar aceste infecții pot fi uneori fatale. Sistemul de ventilație și încăzire poate fi o sursă majoră de colectare și răspândire a agenților patogeni pe calea aerului. Sistemele HVAC de ultimă generație sunt menite să asigure un aer ambiental corespunzător, în parametrii optimi, să filtreze aerul viciat din încăperi și să aducă un aport de aer curat din exterior, asigurând astfel împrospătarea și igienizarea aerului din incinte și aducând celor din jur un plus de sănătate.

Însă acest proces implică pe lângă instalarea echipamentelor de ultimă generație și menținerea funcționalității întregului sistem în parametrii optimi, pentru o eficiență maximă.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *