Contactează-ne (+40) 736 406 566

HORECA

Hotelurile sunt construite pentru a ne găzdui confortabil și pentru a ne asigura toate facilitățile de care avem nevoie pe durata șederii. Restaurantele ne asigură bucuria de a mânca preparate gustoase și de a socializa cu prietenii. Toate acestea nu ar fi posibile dacă condițiile ambientale, aerul respirat, temperatura, curățenia, igiena și siguranța alimentară nu ar fi asigurate în parametri de calitate, în standardele prevăzute și legiferate.

Criza pandemică a amplificat măsurile de siguranță, riscul de contaminare cu virusul Sars Cov 2 în spațiile publice, fiind tot mai crescut.

Sistemele HVAC, de ultimă generație sunt menite să asigure un aer ambiental corespunzător, în parametri optimi, să filtreze aerul viciat din încăperi și să aducă un aport de aer curat din exterior, asigurând astfel împrospătarea și igienizarea spațiului și aducând celor din jur un plus de sănătate. Acest proces implică, pe langâ instalarea echipamentelor și menținerea funcționalității întregului sistem de ventilație și climatizare, pentru a asigura confortul necesar oaspeților.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *