Contactează-ne (+40) 736 406 566

Rezidențial

O componentă esențială în proiectele destinate clădirilor rezidențiale o constituie includerea sistemelor HVAC încă din faza de proiectare a clădirilor, oferind astfel plus-valoare viitoarelor spații rezidențiale, prin asigurarea unui climat ambiental optim, printr-o temperatură controlată și aer mai curat.
Oferim soluții complete, proiectăm, executăm și menținem în parametrii optimi cele mai eficiente sisteme din punct de vedere energetic, destinate clădirilor rezidențiale, spațiilor de birouri și spațiilor comerciale.

Pentru noi fiecare proiect constituie o mare provocare. Venim în întâmpinarea nevoilor Dumneavoastră și ne vom deplasa la fața locului pentru a evalua spațiul și necesitatea capacității sistemului HVAC ce urmează a fi proiectat și executat.
Aveți încredere în noi! Abordarea noastră este una integrată: proiectare, execuție si mentenanță.

Obiectivul principal fiind: asigurarea unui microclimat optim si eficienta energetica. Prin mentenanta, asiguram functionaliatatea eficienta a echipamentelor si instalatiilor, reducand semnificativ costurile de intretinere si reparatie si prelungind durata de viata a intregului sistem HVAC.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *