Contactează-ne (+40) 736 406 566

Parteneriate

Compania Sisteme HVAC în calitate de partener autorizat al Companiei poloneze ALNOR promovează pe piața locală sisteme de tubulatură, ventilație și climatizare realizate la cele mai înalte standarde de calitate și eficiență.

Implementarea cu succes a acestor sisteme în industria navală, ne-a deteminat să ne extindem aria de implementare și în alte segmente din sfera construcțiilor civile și industriale.

Compania ALNOR este membră a prestigioasei Asociații EUROVENT, produsele sale sunt executate la un nivel de calitate impus de standardele din domeniu, fiind garanția pe care noi o asigurăm în implementarea proiectelor cu produsele marca ALNOR.

Suntem în continuă expansiune, având ca obiectiv extinderea portofoliului de parteneriate și includerea în oferta noastră a cât mai multor soluții tehnice și produse de ultimă generație, pentru implementarea cu succes a tuturor proiectelor contractate.

Parteneriate

Patronatul Societăților din Construcții (PSC)

Patronatul-societatilor-din-constructii

Din dorința de a ne îmbunătății permanent activitatea, dar și de a participa activ la dezvoltarea sectorului de construcții în ansamblul său, am devenit membri ai Patronatului Societăților din Construcții (PSC). Suntem pro-activi și ne-am propus performanța în fiecare sector de activitate, fapt care ne-a determinat să deschidem Sucursala PSC Constanța, iar colegul nostru Liviu Tănase a preluat calitatea de Președinte al acestei structuri patronale teritoriale.

Rolul asumat de membri PSC este de a îmbunătăți activitatea de construcții în ansamblul său și implicit a constructorilor. Acest deziderat se poate atinge prin implicare, o mai bună Comunicare, atât a initiativelor antreprenoriale, a nevoilor cu care se confruntă industria, cât și a proiectelor de construcții existente pe piață.

Facilitățile fiscale destinate sectorului de construcții au fost binevenite pentru dezvoltarea forței de muncă, astfel încât provocarea actuală este de a dezvolta un proces de lucru și colaborare participativ, orientat către creșterea eficienței în muncă. Acest obiectiv poate fi atins cu succes prin stimularea parteneriatelor.

Pentru mai multe informații cu privire la activitatea PSC, accesați următorul link: https://www.psc.ro

AIIR - Asociația Inginerilor de Instalați din Romania

                                        Menționăm între parteneriatele încheiate recent de compania noastră afilierea la AIIR – Asociația Inginerilor de Instalați din Romania.
                                        Alăturarea ne onorează datorită viziunii comune privind standardul de profesionalism și eficiență pentru inginerii de instalații.

Parteneri

Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners