Contactează-ne (+40) 736 406 566

Patronatul Societăților din Construcții (PSC)

Patronatul-societatilor-din-constructii

Din dorința de a ne îmbunătății permanent activitatea, dar și de a participa activ la dezvoltarea sectorului de construcții în ansamblul său, am devenit membri ai Patronatului Societăților din Construcții (PSC). Suntem pro-activi și ne-am propus performanța în fiecare sector de activitate, fapt care ne-a determinat să deschidem Sucursala PSC Constanța, iar colegul nostru Liviu Tănase a preluat calitatea de Președinte al acestei structuri patronale teritoriale.

Rolul asumat de membri PSC este de a îmbunătăți activitatea de construcții în ansamblul său și implicit a constructorilor. Acest deziderat se poate atinge prin implicare, o mai bună Comunicare, atât a initiativelor antreprenoriale, a nevoilor cu care se confruntă industria, cât și a proiectelor de construcții existente pe piață.

Facilitățile fiscale destinate sectorului de construcții au fost binevenite pentru dezvoltarea forței de muncă, astfel încât provocarea actuală este de a dezvolta un proces de lucru și colaborare participativ, orientat către creșterea eficienței în muncă. Acest obiectiv poate fi atins cu succes prin stimularea parteneriatelor.

Pentru mai multe informații cu privire la activitatea PSC, accesați următorul link: https://www.psc.ro

Parteneri

Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners